Contact Gegevens:    M: 06 – 28 16 12 04    E: mail@acupunctuurcentrum-hoorn.nl

Afspraken minimaal 24 uur van tevoren annuleren anders zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Vergoeding

Therapeuten van Acupunctuurcentrum Hoorn zijn lid van de verenigingen   Zhong. Behandelingen uitgevoerd door leden van deze vereniging  worden door de meeste zorgverzekeraars grotendeels vergoed.

 

De behandeling, kunt u naast contant, ook betalen per pinpas. U krijgt een rekening mee die u kunt declareren bij uw zorgverzekeraar. 

 

De eigen bijdrage is niet van toepassing op onze behandelingen. Als u alternatief of acupunctuur in uw aanvullend pakket heb staan,  krijgt u de behandeling deels vergoed van uw zorgverzekeraar.

 

Alle verzekeraars (behalve Interpolis) hebben Acupunctuur voor vergoeding in hun aanvullende, uitgebreide en particuliere polissen.

 

Het juist te vergoeden bedrag per consult en de aantal behandelingen per jaar varieert per verzekeraar en polis. Dit kunt u het beste bij uw verzekering informeren. Om in aanmerking te komen voor vergoeding is geen verwijsbrief nodig.

 

Een uitgebreide lijst van zorgverzekeraars en ziekenfondsen die de consulten deels of volledig vergoeden, vindt u op de volgende websites:

 

Zhong »

Zorgverzekeringwijzer »