Contact Gegevens:    T: 0229 – 26 86 70    M: 06 – 28 16 12 04    E: acupunctuurcentrum@tele2.nl

Afspraken minimaal 24 uur van tevoren annuleren anders zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Vergoeding

Therapeuten van Acupunctuurcentrum Hoorn zijn lid van de verenigingen  NWP en Zhong. Behandelingen uitgevoerd door leden van deze verenigingen worden door de meeste zorgverzekeraars en ziekenfondsen grotendeels vergoed.

 

De behandeling, kunt u naast contant, ook betalen per pinpas. U krijgt een rekening mee die u kunt declareren bij uw zorgverzekeraar. 

 

De eigen bijdrage is niet van toepassing op onze behandelingen. Dat betekent dat als u alternatief, of aAcupunctuur in u aanvullend pakket heb staan. Vanaf de eerste behandeling de vergoeding van uw zorgverzekeraar tegemoet kunt zien.

 

Alle verzekeraars (behalve Interpolis) hebben Acupunctuur voor vergoeding in hun aanvullende, uitgebreide en particuliere polissen.

 

Het juist te vergoeden bedrag per consult en de aantal behandelingen per jaar varieert per verzekeraar en polis. Dit kunt u het beste bij uw verzekering informeren. Om in aanmerking te komen voor vergoeding is geen verwijsbrief nodig.

 

Een uitgebreide lijst van zorgverzekeraars en ziekenfondsen die de consulten deels of volledig vergoeden, vindt u op de volgende websites:

NWP Natuurgeneeskunde »

Zhong »

Zorgverzekeringwijzer »

Interesse of vragen met betrekking tot mijn diensten?